Onze
merken

XD Xenia Design
Eva Kayan
Annette Görtz
Rundholz
Beate Heymann
Indies
NYDJ
Alpha Studio
Raffaello Rossi
ML Collection
Bitte Kai Rand
Nör
Balossa
Diva Catwalk
Pal Offner

Accessoires

Hester van Eeghen
Voi
Maria la Verda
My Walit
Maria Hees

Silk Route
Caridei
Margaret Brand
Bronte
Luca Kayz

Kaczynski
Meiren
Zamboni
La Molla
Cebra

Annette Goërtz

De avant-gardistische mode-creaties van Annette Görtz zijn echt tijdloos, natuurlijk en to the point. Duidelijke snit en onopvallende non-kleuren zijn handelsmerken van het label. 

MyWalit

mywalit is een uniek merk van kleurrijke lederen portefeuilles, handtassen, portemonnees en accessoires. Het werd opgericht in 2005, in Lucca, Italië, toen werd de eerste winkel geopend in het oude Romeinse amfitheater, in het hart van het kosmopolitische winkelgebied van deze historische stad in Toscane.

Kaczynski

Pawel Kaczynski werd geboren in Warschau, Polen. Afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten. Wl. Strzeminski in Lodz-Polen. Lid van de Polish Association of Sculptors sinds 1992. Sinds 1995 lid van de Goldsmithing Artists ‘Association (STFZ).

Eva Kayan

Het merk Eva Kayan haalt de inspiratie uit een eigentijdse stijl, vaak “rock’n’roll” met een vleugje “chic”.

Indies

Indies is een subtiele mix van vloeiende materialen die een gestileerde en eigentijdse mode weerspiegelen.

0039Italy

Als dit merk al jaren met zijn collecties kan inspireren, dan is het dat niet langer een verrassend succes, maar eerder een constant succesverhaal.

De geschiedenis van 0039 Italië.

Pal Offer

Bijzondere, hoogwaardige materialen en speciale afwerkingsprocessen. Geproduceerd in Duitsland en andere Europese landen – waar specialisten op alle gebieden de beste kwaliteit bieden.

Bitte Kay Rand

BITTE KAI RAND is een internationaal modemerk met een rijke geschiedenis in Scandinavisch design.

Het merk heeft een nieuwsgierige benadering van het snelle tempo van de westerse wereld en staat bekend om zijn unieke stijl op basis van het ontwerpconcept, kwaliteit, functionaliteit en comfort.