Onze
merken

XD Xenia Design
Eva Kayan
Annette Görtz
Rundholz
Beate Heymann
Indies
NYDJ
Alpha Studio
Raffaello Rossi
ML Collection
Balossa
Diva Catwalk
Pal Offner
La Heine Inside Us
0039Italy

Accessoires

Hester van Eeghen
Voi
Maria la Verda
My Walit
Maria Hees
Silk Route
Caridei
Margaret Brand
Bronte
Luca Kayz
Cebra 
Kaczynski
Meiren
Zamboni
La Molla

 

Annette Goërtz

De avant-gardistische mode-creaties van Annette Görtz zijn echt tijdloos, natuurlijk en to the point. Duidelijke snit en onopvallende non-kleuren zijn handelsmerken van het label. 

MyWalit

mywalit is een uniek merk van kleurrijke lederen portefeuilles, handtassen, portemonnees en accessoires. Het werd opgericht in 2005, in Lucca, Italië, toen werd de eerste winkel geopend in het oude Romeinse amfitheater, in het hart van het kosmopolitische winkelgebied van deze historische stad in Toscane.

Kaczynski

Pawel Kaczynski werd geboren in Warschau, Polen. Afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten. Wl. Strzeminski in Lodz-Polen. Lid van de Polish Association of Sculptors sinds 1992. Sinds 1995 lid van de Goldsmithing Artists ‘Association (STFZ).

Eva Kayan

Het merk Eva Kayan haalt de inspiratie uit een eigentijdse stijl, vaak “rock’n’roll” met een vleugje “chic”.

Indies

Indies is een subtiele mix van vloeiende materialen die een gestileerde en eigentijdse mode weerspiegelen.

0039Italy

In plaats van verdwaald te raken in een breed, uitwisselbaar assortiment, spelen en flirten ze liever met kleuren, patronen en vormen.

Het resultaat? Liefdevolle details, buitengewoon creatieve ontwerpen en het geheel altijd in overtuigende, verfijnde kwaliteit gemaakt in Europa.

Pal Offner

Bijzondere, hoogwaardige materialen en speciale afwerkingsprocessen. Geproduceerd in Duitsland en andere Europese landen – waar specialisten op alle gebieden de beste kwaliteit bieden.

La Heine - inside us

Een gedurfde en compromisloze collectie.

Unieke voorbeelden van ongepubliceerde processen en details.

Alle zwarte overlappende tinten laten ons een glimp opvangen van geavanceerde printtechnologieën en een diepgaand onderzoek naar vormen en stoffen, van katoen tot leer.